Saturday, January 22, 2011

PIDU PEETUD!

Uskumatu, aga ongi läbi! Nii palju tööd ja vaeva, unetuid öid ja usinaid käsi, ringi jooksmist ja telefoneerimisi, logistilisi võlutrikke ja tehnilist nuputamist, tassimisi ja sättimisi... Võib öelda, et hästi palju läks SUPERÕNNEKS! Me oleme õnnelikud, et Kulka toetas meid täislaksuga, tänu millele saime vahenditega niivõrd vabalt ümber käia; me oleme õnnelikud, et meile laekus niivõrd suur hulk kunstnike töid, kelle vahel valida ja tõepoolest kirju ja huvitav komplekt kokku panna; me oleme õnnelikud, et meil on nii palju sõpru, lähedasi ja tuttavaid, kes nii otseselt kui kaudselt aitasid meil selle näituse sellises mahus teoks teha; me oleme õnnelikud, et täiesti ootamatult tekkis meile annetaja - 2km - ja sponsorid: Saku, Balsnacks ja Valio, tänu millele pole veel nii uhket lauda avamistel nähtud! Sööki ja jooki jagus mitmeks tunniks, ja ma ei tea, kas sellel pragmaatiliselt põhjusel või oli East Galerii ruumides tõepoolest lihtsalt hea ja mõnus eile õhtul olla, aga inimesi jätkus nii hiliste tundideni välja, et härra Kaarel pidi 2 ajal inimesi välja tõstma. Me oleme õnnelikud, et saime just Easti ruumides oma näituse teha - see on mõnus intiimsema atmoga ghettospace, mis ometi asetseb Vanalinna südames. Me oleme õnnelikud, et Remo korraldas meile terve õhtu programmi, mis peale meie kauakardetud avakõne hakkas pihta suurejoonelise perfomance-rhythm-showga "White Men Group"i poolt, luues graafika töövahenditega bassihelide sümfoonia - tagumine, peksmine, viilimine, torkimine - graafikud tundsid ennast kindlapeale puudutatuna :)
Me oleme õnnelikult, et me hiiglama palju komplimente saime! Pole tavaline nähtus see siin kidakeelsel Eestimaal!
 Puhas Õnn!

Edaspidist teavet neile, kes avamisele ei jõudnud, aga näitust tahaks näha! Oleme avatud kolmapäevadest pühapäevadeni kl14 - 20. Näitus jääb avatuks kuni 20.veebruar.

Ja loodame, et selle kuu sees tuleb ehk veel mõni selline kontserdi ja tantsuüritus - see on lihtsalt näituse vaatamisega nii kena kombopakett :) 
Teavitamiseni!

1 comment:

  1. Osalejad Eestist:
    Aap Kaur Suvi, Aaron Kuum, Anna Lihodedova, Arvi Anderson, Ats Nukki, Berit Pajula, Britta Benno, Cornelia Kotto, Eldar Jakubov, Eleriin Ello , Evelina Potapski, Grafodroom, Gerda-Anette Allikas, Katrin Repnau, Kristiina Jakimenko, Laura Põld, Lauri Koppel, Liina Loper, Liis Mõttus, Lumi Kylm, Maria Reppo, Marit Mihklepp ja Ott Pilipenko, Noolegrupp,Saskia Järve,Tambet Mullari,Toomas Kuusing

    Ja osalejad mujalt:
    Andrea Alejandra Puertas Argentiina / Argentina
    Cătălina Moș Rumeenia / Romania
    Douglas C Eberhardt USA
    Jeanne Moynot Prantsusmaa / France
    Macarena Paz Abarca Flores Tšiili / Chile
    Merhdad Khataei Iraan / Iran
    Molly Rose Purcell USA
    Natalie Kabiesz Poola / Poland

    ReplyDelete