Monday, January 24, 2011

Kahjud ja kunstivargused

Eile särasin siirast õnnest, aga tänaseks on kahjud üle loetud - ja see on üsna kurvastav. Tahad teha ilusa näituse ja meeldejääva avaürituse, rabad nagu hull öid ja päevi, aga saad vastutasuks pahatahtlikkuse ja puhta idiotismiga vastu lõugu.

Mingid tarkpead olid meie WC eksponeeringust tükike tööd kaasa varastanud; siis olid mingid andekad tegelased mõned Noolegrupi rahapurupakid seinalt lahti tirinud ja mööda galeriid laiali pildunud (head koristamist mulle!); keegi tumepunaseks huuled võõbanu oli nii seina kui üht ekspositsiooni tööd suudelnud st töö ära rikkunud; ja siis oli veel üks grupp idioote, kes pidid kaasa varastama ka 5 minu pildiga siiditrükitud padjapüüri! Suur aitäh teile ja head arenemist!

Jõuab karmajooga teiegi õuele kord, ma loodan!

2 comments:

  1. ou mai gaad,
    Kurat see ajab küll üli vihaseks, mis kuradi pätid need nüüd ennast kunsti/kultuuri üritusele on lohistanud. Eriti kahju on sinu patjadest...

    Peaks mingi laiema avalikusega kirja laiali saatma. Kurat see on ju kuritegu ja päris paras oleks sellisele mõni korralikum karistus, nt mõned päevad vangis.

    ReplyDelete
  2. barbarid

    --> Noolegrupp püüab teose restaureerida...

    ReplyDelete